Salg av profylakseprodukter.
KATEGORIER
 
TIPS EN VENN
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

Facebook

Oral-B
GSK
Sunstar
Listerine

 

Pro6000 Blutooth
 
Pro6000
 
NOK 1,999.00


inkl. mva
 


Antall

 

Oral-B Pro 6000

Oppdag et helt nytt nivå for pussing av tenner med Oral-B, verdensledende innen tannbørster. Pro 6000 SmartSeries med CrossAction børstehode og perfekt vinkled bust er designet for effektivt å løfte og børste bort mer plakk enn en manuell tannbørste, for et overraskende rent resultat.

Oral-B 3D-mobile rengjøringssystem børster, roterer og pulserer for å ta bort opp til 100% mer plakk enn en manuell tannbørste.

Børsteinnstillinger og SmartGuide

Oral-B Pro 6000 SmartSeries har seks børsteinnstillinger: Daily Clean-funksjon pluss trippel trykksensor, tannkjøttpleie, myk, bleking, dyptrengjørende og trådløs SmartGuide for personlig munnhygiene. SmartGuiden er trådløs, viser børstetid og når det er på tide å bytte pussested i munn.

Trykksensor

Denne elektriske tannbørsten har en trippel trykksensor som lyser opp om pussingen går over anbefalt trykk. Tannbørsten gir et kort signal hvert 30 sekund og et langt signal etter 2 minutter med pussing.

Bluetooth 4.0

Oral-B Pro 6000 SmartSeries med intelligent Bluetooth-teknologi for sporing av dine resultater, skreddersyr tannpussen og underholdningen. Dette krever et apparat som er kompatibel med Bluetooth 4.0.

Med i pakken

Oppladbar el-tannbørste, ladestasjon med plass til ekstra børstehode, trådløs SmartGuide, standard reiseetui, 1 CrossAction, 1 Sensitive, 1 3D White, 1 FlossAction børstehode. Totalt 4 stk børstehoder.

Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

HANDLEVOGN

Handlevognen er tom

 
BESTSELGERE
 

NYHETSBREV
Meld deg på nyhetsbrev
Les mer
Navn

E-postadresse 
Din konto
 

 

Basis Dental As
Østre Totenvei 128 2816 Gjøvik
Tel. 47015555 - Org.nr. 984834292
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2019
Bring
BBS
Denne butikken benytter NETS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.