Salg av profylakseprodukter.
KATEGORIER
 
TIPS EN VENN
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

Facebook

Oral-B
GSK
Sunstar
Listerine

 

 
Basis Dental ( Bace Engros As )er et lite Norskeid Dental Depot som har drevet med forebyggende tannhelseprodukter siden oppstarten i 2003.
 
Vi selger alt fra Elektriske Tannbørster til Bleking, og velger leverandører og produkter som vi kan gå gode for. Utvelgelsen av produkter gjør vi i samarbeid med tannhelsepersonell.
Dette gjør vi for å sikre kvaliteten i alle ledd.
 
Flere og flere tannleger/tannlegekontorer opplever stadig større konkuranse, spesiellt i mer sentraliserte strøk, og i de store byene.
Kundene blir mer og mer bevisst på pris på selve behandlingen, og dette fører til at markedet for salgsprodukter fra tannlegene blir mer og mer vanlig, også i Norge.
 
En tannlege som selger "litt" munnvann og noen tannbørster kan i løpet av et år tjene gode penger på å ha et av våre salgsstativ stående.
Hvorfor skal dere som tannhelsepersonel bruke tid på å demonstrere produktene, for så å sende pasientene til et apotek for at de skal kjøpe de der.
Mange kjøper da heller ikke de anviste produktene.
Studier viser at pasientene på sikt, også oppnår bedre tannhelse, fordi sansynligheten for at de bruker de anbefalte produktene er større hvis de kan kjøpes på tannlegekontoret.
 

 
 
 
 
HANDLEVOGN

Handlevognen er tom

 
BESTSELGERE
 

NYHETSBREV
Meld deg på nyhetsbrev
Les mer
Navn

E-postadresse 
Din konto
 

 

Basis Dental As
Østre Totenvei 128 2816 Gjøvik
Tel. 47015555 - Org.nr. 984834292
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2019
Bring
BBS
Denne butikken benytter NETS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.